Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Vårt erbjudande

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster inom allt från värdering och analys, till samhällsbyggnad och fastighetsutveckling. Genom våra konsulters spetskompetens kan vi alltid erbjuda våra kunder en kombination av global expertis och lokal förståelse.

Fastighetsvärdering

Som ett av Sveriges ledande värderingsföretag erbjuder vi dig all form av värdering - oavsett om din fastighet är bebyggd, är en skogsfastighet eller utgörs av råmark. Vi kan hela Sverige och våra lokala värderingsexperter finns där du är och kan hjälpa dig med all typ av fastighetsvärdering.

Läs mer om Fastighetsvärdering

Analys

Svefa erbjuder väl underbyggda och paketerade analyser som utgör högkvalitativa beslutsunderlag inför affärskritiska beslut. Med marknadens bästa databaser och vår ledande analyskompetens kan vi göra er vardag enklare och ger er förutsättningar för att fatta snabba och korrekta beslut. 

Läs mer om Analys

Hyresgästrådgivning

Är era nuvarande lokaler inte längre lämpliga? Är ni osäkra på om era nuvarande avtalsvillkor är optimala? Ska ni avveckla befintlig verksamhet och lämna nuvarande fastighet? Vi ger er klarhet i vad som gäller och kan guida, stötta och leda er genom hela lokalförsörjningsprocessen från start till slut. Sedan årsskiftet 2023/2024 har vi valt att samla Svefa Partner gruppens erbjudande inom hyresgästrådgivning under varumärket Set Up. 

Läs mer om Hyresgästrådgivning

Förvaltningsrådgivning

Förvaltningsrådgivning har ett unikt helhetserbjudande och en specifik spetskompetens för värdeskapande förvaltning som ger effektiva, hållbara och utvecklande resultat. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa genomförbarhet.

Läs mer om Förvaltningsrådgivning

Transaktionsrådgivning

Svefa Transaktionsrådgivning erbjuder kvalificerade rådgivningstjänster avseende fastighetstransaktioner. Oavsett om du tänker avyttra eller investera i fastigheter så kan vi hjälpa dig. Med kontor från Malmö i söder till Luleå i norr ger vi dig tillgång till rätt kompetens och rådgivare som förstår din marknad – oavsett var du vill investera.

Läs mer om Transaktionsrådgivning

Samhällsbyggnad & Stadsutveckling

Våra konsulters kompetens, lokala förankring och förståelse för privata och offentliga aktörers behov och krav innebär att vi kan ta ert projekt från idé till genomförande. 

Läs mer om Samhällsbyggnad & Stadsutveckling

Fastighetsutveckling

Svefa bistår privata och offentliga fastighetsägare med att identifiera och genomföra utveckling av fastigheter och tillsammans med våra uppdragsgivare identifierar och realiserar vi de verkliga värdena i deras befintliga fastighetsinnehav. 

Läs mer om Fastighetsutveckling

Juridisk rådgivning

Svefa erbjuder er ett dedikerat team av specialiserade jurister och civilingenjörer med spetskompetens inom fastighetsrättens alla delar.

Läs mer om Juridisk rådgivning

Strategiskt affärsstöd

Omvärlden blir allt mer komplex och utmaningarna som företagsledningar ställs inför blir allt svårare och behovet av kvalificerad rådgivning inom strategiska affärsstödsfrågor har aldrig varit större. Det är det behovet och de utmaningarna som Svefas team kan hjälpa er att lösa.

 

Läs mer om Strategiskt affärsstöd

Behöver du rådgivning och experthjälp inom fastighetssektorn?

””Svefa visade på djup kunskap och förståelse för de krav och förväntningar vi hade på leveransen, vilket speglade sig väl i förfrågningsunderlaget. Att man dessutom kunde tillföra särskilda resurser i samband med implementering av det nya avtalet gav en stor trygghet i vår egen beställarorganisation.””

Christer Egli, , driftsamordnare och avtalsanvsvarig Jernhusen

Ett urval av våra kunder

Atrium Ljungberg Logo@3X.
Lejonfastigheter Logo@3X.
Vasakronan Logo@3X.
Signify Logo@3X.
Novi Logo@3X.
HSB.
Karlstad.
Kungsleden.
Peab.
Rikshem.
Riksbyggen.
Skanska.
Västerås.
Locum Logo@3X.
Jernhusen.
Fler kunduppdrag