Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Per­son­upp­gifts­han­te­ring

Information om behandling av personuppgifter.

Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas automatiskt om besökaren. Personlig information som besökaren själv registrerar kan dock komma att sparas. Svefa Holding AB (publ) ("Svefa") värnar om att skydda våra besökares personliga integritet. Svefa är personuppgiftsansvarig enligt vid var tid gällande lagstiftning för den behandling av dina personuppgifter som vi samlar in genom vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter för ändamålen angivna nedan.

Den information vi samlar in, inklusive personuppgifter, behandlar vi för att administrera vår webbplats, för att se till att webbplatsen fungerar tillfredsställande, samt för att utveckla och förbättra vår webbplats. Vidare kan vi komma att använda din information för att kommunicera med dig angående vår webbplats och våra tjänster, exempelvis genom e-post eller nyhetsbrev, för marknadsföringsändamål, samt för att kunna genomföra kundenkäter eller marknadsundersökningar.

Enligt personuppgiftslagen har du rätt att motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål. Detta gör du genom att skicka ett skriftligt meddelande till Svefa på nedanstående adress.

Vi kan även komma att komplettera den information du lämnat med information från olika offentliga register. Svefa kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till någon tredje part.

Du har enligt personuppgiftslagen rätt att en gång per kalenderår, gratis, begära information om vilka personuppgifter som behandlas av Svefa genom att skicka en skriftlig undertecknad ansökan till:

  • Svefa
    Mäster Samuelsgatan 60
    Box 3316
    103 66 Stockholm.

Du har vidare rätt att begära att personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen ska rättas, blockeras eller raderas.

Tekniska rekommendationer

Webbplatsen är byggd enligt de senaste webbstandarder. Webbplatsen kommer därför att fungera som bäst i nya webbläsare. Webbplatsen kräver även att du tillåter cookies i din webbläsare för att fungera fullt ut.

Webbplatsens gränssnitt är responsivt. Det innebär att webbplatsens gränssnitt anpassar sig till den skärmytan som är tillgänglig på enheten du surfar med. Oavsett om det är en mobiltelefon, läsplatta eller storskärm.