Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Om oss

Svefa är Sveriges ledande fastighetskonsult som erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. Vi hjälper företag och organisationer att göra verklighet av sina visioner.

Det här är Svefa Kompetens som får värden att växa

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. Vårt löfte ”Kompetens som får värden att växa” bygger på mångsidig spetskompetens och kvalificerad rådgivning som tillför våra kunder ett tydligt värde. Genom bredden i vår verksamhet har vi förståelse för kundernas samlade behov.

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda eller skogsfastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Våra konsulter ses som seriösa, pålitliga och kunniga. Våra kunder överlåter med tillförsikt sina problem och utmaningar åt oss, eftersom de vet att vi inte tar några genvägar. Vi är inte som andra, och det är en stor förklaring till vår framgång.

Vi har kontor från Malmö i söder till Luleå i norr som står i ständig kontakt med varandra och fastighetsmarknaden i respektive region. Den lokala närvaron har utvecklats till att vara en av våra största konkurrensfördelar. Tillsammans är vi drygt 250 medarbetare och vi omsätter årligen 450 MSEK vilket gör oss till en av de största oberoende fastighetsrådgivarna i landet.

Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens.

Expertområden

Vårt erbjudande

Våra konsulter har mångsidig spetskompetens och ger dagligen våra kunder kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. Tillsammans hjälper vi företag och organisationer att göra verklighet av sina visioner.

”Med spetskompetens inom fastighetsekonomi och samhällsbyggnad erbjuder vi rådgivning för hela din fastighetsaffär.”

Mikael Lundström, Vd och koncernchef

Företaget i korthet Hela Sveriges ledande fastighetskonsult – sedan 1995

17
orter runt om i Sverige
250
konsulter inom 9 expertområden
450
miljoner kronor i årlig omsättning
4000
genomförda projekt årligen