Atrium Ljungberg

Kunduppdrag

Hur skapar man värde och samtidigt bygger en attraktiv och hållbar stadsmiljö?

Läs mer Läs mer

Svefa utvecklar sitt tjänsteerbjudande inom Transaktionsrådgivning och Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling med en ny Senior Advisor. Rekryteringen är ytterligare en förstärkning av Svefas position som den ledande rådgivaren inom komplexa fastighetsfrågor i privat och offentlig sektor i hela Sverige.

Elisabeth Philipson Attebrant kommer närmast från TAM Group och en roll som Senior Advisor. Elisabeth har en mycket gedigen erfarenhet från fastighets-branschen i ledande befattningar hos starka aktörer som exempelvis Sweco, KF Fastigheter och Temaplan. Med bas i Svefas transaktionsverksamhet kommer Elisabeth att jobba övergripande med koncernens samverkansprojekt. ”Marknadens behov av kompetens som kan hantera komplexa fastighetsfrågor ökar. Vi upplever att marknadsläget är rätt för att satsa ytterligare och öka vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar” säger Mikael Lundström, VD och koncernchef Svefa. ”Jag är väldigt glad att Elisabeth med sin gedigna erfarenhet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella konsulter och kommer att bidra starkt till Svefas fortsatta tillväxt.” avslutar Mikael Lundström. ”Jag ser verkligen fram emot att stärka och bygga vidare på den kompetens som finns inom Svefa idag. Jag ser även fram emot att få fokusera på strategisk rådgivning och att jobba brett med de utmaningar och möjligheter som branschen och fastighetsägare har framöver” säger Elisabeth Philipson Attebrant, tillträdande Senior Advisor. Elisabeth tillträder sin nya tjänst den 12 april. 

”Marknadens behov av kompetens som kan hantera komplexa fastighetsfrågor ökar. Vi upplever att marknadsläget är rätt för att satsa ytterligare och öka vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar”

Mikael Lundström, VD och koncernchef Svefa

”Jag är väldigt glad att Elisabeth med sin gedigna erfarenhet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella konsulter och kommer att bidra starkt till Svefas fortsatta tillväxt.”

Mikael Lundström, VD och koncernchef Svefa

”Jag ser verkligen fram emot att stärka och bygga vidare på den kompetens som finns inom Svefa idag. Jag ser även fram emot att få fokusera på strategisk rådgivning och att jobba brett med de utmaningar och möjligheter som branschen och fastighetsägare har framöver.”

Elisabeth Philipson Attebrant,  tillträdande Senior Advisor Svefa

För mer information Mikael Lundström, VD, tel: 010-603 86 83 mikael.lundstrom@svefa.se Johan Hopstadius, press och marknad, tel: 076-634 20 05 johan.hopstadius@svefa.se