Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Svefa Värdering & Analys befäster sin ledande position inom värdering och analys på den västsvenska marknaden genom rekryteringarna av Erik Memmi och Daniel Bergqvist. Rekryteringarna görs för att möta kundernas ökade efterfrågan på värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar inom rättsekonomi.

Västsverige, med Göteborg i spetsen, är en tillväxtregion där Svefa upplever en stark och ökande efterfrågan på värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar inom rättsekonomi. Rekryteringarna av Erik Memmi och Daniel Bergqvist är en del av Svefas strategiska satsning på Göteborg. Med rekryteringarna befäster Svefa sin position som den största och marknadsledande aktören inom värdering och analys på den västsvenska marknaden. ”Vi upplever en stark efterfrågan på Göteborgsmarknaden avseende lokal spetskompetens som kan hantera komplexa värderingar. Vi är glada att Erik Memmi och Daniel Bergqvist med sina gedigna bakgrunder har valt att ansluta till Svefa. De kommer att bidra till att ytterligare förstärka vår position som marknadsledare” säger Erik Norrman, Affärschef Väst & Mitt Svefa Värdering & Analys. Erik Memmi är utbildad civilingenjör i Lantmäteri från LTH. Han har erfarenhet av förrättningar och förrättningsvärderingar från Lantmäteriet och kommer närmast från en tjänst på Falkenbergs kommun. Daniel Bergqvist är utbildad civilingenjör i Lantmäteri från LTH och av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare. Han har gedigen erfarenhet från byggrättsmarknaden och rättsekonomiska värderingar. Daniel kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Göteborgs Stad. Erik Memmi tillträder sin tjänst den 28 mars och Daniel Bergqvist tillträder sin tjänst den 2 maj.

Aerial Göteborg

unsplash

Aerial Göteborg

”Vi upplever en stark efterfrågan på Göteborgsmarknaden avseende lokal spetskompetens som kan hantera komplexa värderingar. Vi är glada att Erik Memmi och Daniel Bergqvist med sina gedigna bakgrunder har valt att ansluta till Svefa. De kommer att bidra till att ytterligare förstärka vår position som marknadsledare”

Erik Norrman, Affärschef Väst och Mitt Svefa Värdering & Analys

För mer information och kommentarer Erik Norrman, Affärschef Väst & Mitt Svefa Värdering & Analys, tel: 010-603 87 38 erik.norrman@svefa.se Johan Hopstadius, Press, tel: 076-634 20 05 johan.hopstadius@svefa.se