Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer


Sommaren är äntligen här och fastighetsmarknaden verkar även den att gå mot ljusare tider, trots turbulens och alla utmaningar som omvärlden står inför. Att stämningen har lättat och är mer positiv märktes ordentligt på den just avslutade Almedalsveckan.

Vi var som vanligt på plats med en toppad laguppställning, ett gediget seminarieprogram och med en ny samarbetspartner i Fråga Lou. Tillsammans skapade vi Visbys bästa arena och mötesplats för offentliga och privata fastighetsaktörer. Vi är väldigt glada och stolta över den positiva återkopplingen som vi har fått och har redan påbörjat planeringen inför nästa år då vi dessutom firar 30 års jubileum.

De senaste åren har vi genomfört ett stort antal digitala event med tusentals deltagare från alla delar av fastighetsbranschen. Vi har under våren även lanserat ett antal öppna utbildningar som har varit mycket uppskattade. Det kommer vi att fortsätta med under hösten 2024 så håll utkik på hemsidan.

Jag, och alla medarbetare på Svefa, önskar dig en riktigt skön och avkopplande sommar.

//Mikael Lundström, Vd och koncernchef Svefa

Kontaktperson

Mikael Lundström

Vd och koncernchef

Vd och koncernchef i Svefa sedan 2012. Mikael Lundström har lång och djup erfarenhet av fastighetsbranschen och är en av Sveriges främsta auktoriteter inom samhällsfastighetssegmentet. 

Styrelseuppdrag
Ordförande - Värderingsdata AB
Ledamot - Specialfastigheter AB

Tidigare yrkeserfarenhet
Vd Akademiska Hus AB, vice vd Jones Lang LaSalle AB, marknadsområdeschef Skandia Fastigheter AB, förvaltningschef NCC Fastigheter AB

Utbildning
Civilingenjör, KTH

Mikael Lundström i media, urval:

Fler nyheter

Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Artikel | 2024-05-20

Svefa expanderar - utökar tjänsteutbudet med uthyrning av kommersiella lokaler

Läs mer Läs mer

Rapport | 2024-05-15

Nu är Svensk Fastighetsmarknad 2024 här

Läs mer Läs mer