Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

 

Svefa fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning och utökar sitt breda tjänsteutbud genom att börja erbjuda uthyrningstjänster av kommersiella lokaler för fastighetsägare. Jessica Gräsberg rekryteras för att leda satsningen inom kommersiell uthyrning.

Svefa har, med sin marknadsledande position i gränslandet mellan den offentliga och privata sektorn, utvecklat ett unikt helhetserbjudande. Genom att utöka tjänsteutbudet med uthyrning av kommersiella lokaler tar Svefa nästa steg på sin tillväxtresa.

Jessica Gräsberg har rekryterats för att leda satsningen inom kommersiell uthyrning. Jessica har närmare 20 års framgångsrik branscherfarenhet från bland annat Cushman & Wakefield. Hon kommer närmast från en tjänst ansvarig för uthyrningsrådgivning hos Savills.  Dessutom ansluter även Filippa Collix till Svefas satsning.

”Det är mycket glädjande att Jessica Gräsberg valt att ansluta till Svefa för att leda satsningen på uthyrningstjänster. Det känns som en naturlig utveckling av Svefas tjänsteerbjudande. Det är marknadsläget och den ökade efterfrågan på högkvalitativa rådgivningstjänster inom uthyrning som gör att vi satsar inom detta område”, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa.

”Jag ser fram emot att bygga upp Svefas uthyrningsverksamhet och att kunna erbjuda fastighetsägare ett starkt rådgivningsteam inom både projektuthyrning och konceptutveckling av förvaltningsvakanser. Fastighetsägare kommer att kunna se fram emot ett starkt stöd tack vare Svefas heltäckande erbjudande”, säger Jessica Gräsberg, tillträdande affärschef Svefa Uthyrningsrådgivning.

Jessica Gräsberg och Filippa Collix tillträder sina tjänster i augusti.

”Det är mycket glädjande att Jessica Gräsberg valt att ansluta till Svefa för att leda satsningen på uthyrningstjänster. Det känns som en naturlig utveckling av Svefas tjänsteerbjudande. Det är marknadsläget och den ökade efterfrågan på högkvalitativa rådgivningstjänster inom uthyrning som gör att vi satsar inom detta område”

Mikael Lundström, vd och koncernchef, Svefa

För mer information och kommentarer

Mikael Lundström Vd och koncernchef

010-603 86 00

info@svefa.se

Stockholm

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm

Fler nyheter

Rapport | 2024-05-15

Nu är Svensk Fastighetsmarknad 2024 här

Läs mer Läs mer

Rapport | 2024-05-15

Nu är Svensk Fastighetsmarknad Fokus Skog 2024 här

Läs mer Läs mer

Utbildning | 2024-03-05

23 Maj - Ersättning och värdering vid markåtkomst och markintrång i tätortsmi...

Läs mer Läs mer