Atrium Ljungberg

Kunduppdrag

Hur skapar man värde och samtidigt bygger en attraktiv och hållbar stadsmiljö?

Läs mer Läs mer

Nu lanserar Svefa, hela Sveriges ledande fastighetsrådgivare, en helt nyutvecklad hemsida som kommer att ge besökarna en överblick och bättre upplevelse av Svefas erbjudande, och djupa kompetens. Svefas nya sajt är byggd på Umbraco som är en opensource plattform för content management.

Den nya sajten är designad utifrån ett mobile first tänk och målet med den nya sidan är att den ska ge besökarna både en bättre varumärkesupplevelse och överblick av Svefas kompletta erbjudande. På nya svefa.se hittar besökarna tips, råd och kunskap i form av bland annat rapporter, webbinarier, white papers och utbildningar. ”Utvecklingen av en ny hemsida är en del i vår offensiva tillväxtsatsning. Vår målsättning är att ge kunder och besökare en bättre användarupplevelse och överblick av Svefas breda erbjudande och djupa kompetens ”, säger Mikael Lundström, Vd Svefa.

”Utvecklingen av en ny hemsida är en del i vår offensiva tillväxtsatsning. Vår målsättning är att ge kunder och besökare en bättre användarupplevelse och överblick av Svefas breda erbjudande och djupa kompetens ”

Mikael Lundström, VD Svefa

Mikael Lundström Vd och koncernchef

010-603 86 00

info@svefa.se

Stockholm

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm