Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Svefa fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning och utökar sitt breda tjänsteutbud genom att börja erbjuda uthyrningstjänster av kommersiella lokaler för fastighetsägare. Jessica Gräsberg rekryteras för att leda satsningen inom kommersiell uthyrning.

Svefa har, med sin marknadsledande position i gränslandet mellan den offentliga och privata sektorn, utvecklat ett unikt helhetserbjudande. Genom att utöka tjänsteutbudet med uthyrning av kommersiella lokaler tar Svefa nästa steg på sin tillväxtresa. Jessica Gräsberg har rekryterats för att leda satsningen inom kommersiell uthyrning. Jessica har närmare 20 års framgångsrik branscherfarenhet från bland annat Cushman & Wakefield. Hon kommer närmast från en tjänst ansvarig för uthyrningsrådgivning hos Savills.  Dessutom ansluter även Filippa Collix till Svefas satsning. ”Det är mycket glädjande att Jessica Gräsberg valt att ansluta till Svefa för att leda satsningen på uthyrningstjänster. Det känns som en naturlig utveckling av Svefas tjänsteerbjudande. Det är marknadsläget och den ökade efterfrågan på högkvalitativa rådgivningstjänster inom uthyrning som gör att vi satsar inom detta område”, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa. ”Jag ser fram emot att bygga upp Svefas uthyrningsverksamhet och att kunna erbjuda fastighetsägare ett starkt rådgivningsteam inom både projektuthyrning och konceptutveckling av förvaltningsvakanser. Fastighetsägare kommer att kunna se fram emot ett starkt stöd tack vare Svefas heltäckande erbjudande”, säger Jessica Gräsberg, tillträdande affärschef Svefa Uthyrningsrådgivning. Jessica Gräsberg och Filippa Collix tillträder sina tjänster i augusti.

Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa

Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa

”Det är mycket glädjande att Jessica Gräsberg valt att ansluta till Svefa för att leda satsningen på uthyrningstjänster. Det känns som en naturlig utveckling av Svefas tjänsteerbjudande. Det är marknadsläget och den ökade efterfrågan på högkvalitativa rådgivningstjänster inom uthyrning som gör att vi satsar inom detta område”

Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa

”Jag ser fram emot att bygga upp Svefas uthyrningsverksamhet och att kunna erbjuda fastighetsägare ett starkt rådgivningsteam inom både projektuthyrning och konceptutveckling av förvaltningsvakanser. Fastighetsägare kommer att kunna se fram emot ett starkt stöd tack vare Svefas heltäckande erbjudande”

Jessica Gräsberg, tillträdande affärschef Svefa Uthyrningsrådgivning

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm