Svefa fortsätter att stärka och utveckla sin offensiva tillväxtsatsning på norra Sverige genom att rekrytera Jeanette Kjellberg som ny affärschef Norr för Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling. Rekryteringen görs för att möta kundernas behov och den starka marknadsutvecklingen i landets norra delar.

Svefa har, med sin position i skärningspunkten mellan de privata och offentliga fastighetsaktörerna och sina erfarna konsulter med bred och djup kompetens, ett unikt rådgivningserbjudande inom samhällsbyggnad och grön omställning. Med rekryteringen av Jeanette Kjellberg till rollen som affärschef Norr lägger vi ytterligare kraft och fokus till vår satsning. Jeanette har omfattande kompetens och ett mycket stort kontaktnät inom fastighetsutveckling, byggande och samhällsplanering. Hon har även arbetat med en mängd uppdrag i tidiga skeden med forskningsanknytning och hållbarhet. ”Jag är mycket glad över att få hälsa Jeanette Kjellberg välkommen till Svefa. Jeanettes erfarenhet och kompetens inom samhällsplanering och fastigheter kommer att tillföra ytterligare kompetens till vårt rådgivningserbjudande i norr”, säger Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling. Jeanette Kjellberg är utbildad politices magister inom kulturgeografi och samhällsplanering vid Umeå Universitet. Hon har erfarenhet från roller som bland annat vd för Hahnemann Fastigheter AB och avdelningschef Arkitektur och Planering Tyrens AB. Hon kommer närmast från en tjänst som avdelningschef i Umeå på Hifab AB.

”Jag är mycket glad över att få hälsa Jeanette Kjellberg välkommen till Svefa. Jeanettes erfarenhet och kompetens inom samhällsplanering och fastigheter kommer att tillföra ytterligare kompetens till vårt rådgivningserbjudande i norr”

Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling

Helena Dalhamn Affärsområdeschef Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling

010-603 86 28

helena.dalhamn@svefa.se

Stockholm

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm