Nu tar Svefa Partnergruppen nästa steg för att stärka och utveckla erbjudandet inom hyresgästrådgivning genom att samla gruppens kompetens under varumärket Set Up. Set Up, som är en av marknadens ledande aktörer inom hyresgästrådgivning, är sedan 2023 en del av Svefa Partnergruppen. Genom att samla rådgivningserbjudandet för hyresgäster i en organisation skapar Svefa Partners förutsättningar för att möta marknadens växande efterfrågan.

Svefa Partnergruppen har, med sin unika position och erfarna konsulter med specialistkompetenser, utvecklat ett heltäckande erbjudande inom fastighetsrådgivning för aktörer inom både den privata och offentliga fastighetssektorn. Målet med förvärvet av Set Up är att förstärka Set Ups position som den ledande aktör inom hyresgästrådgivning och projektledning. Därför kommer Svefas seniora rådgivare inom hyresgästrådgivning att ansluta till Set Up. Genom detta steg kommer vi ytterligare positionera både Set Up och Svefa Partnergruppen som den självklara partnern för hyresgästfrågor. ”Målet med Svefa Partners förvärv av Set Up är att befästa positionen som den marknadsledande aktören inom hyresgästrådgivning och projektledning. Att samla kompetensen kring hyresgästperspektivet under varumärket Set Up är ett naturligt steg som stärker erbjudandet och positionerar oss som den självklara partnern för hyresgästfrågor”, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa. ”Vi är glada att Svefas kvalificerade och erfarna konsulter ansluter till Set Up. Med deras kompetens kommer vi att kunna fortsätta att möta marknadens växande efterfrågan på vårt rådgivningserbjudande. Tillsammans är Set Up och Svefa marknadsledande och att vi ytterligare integreras stärker oss och vår position på marknaden”, säger Johan Signer, vd Set Up.

Johan Signer, Vd Set Up

Johan Signer, Vd Set Up

Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa

Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa

”Målet med Svefa Partners förvärv av Set Up är att befästa positionen som den marknadsledande aktören inom hyresgästrådgivning och projektledning. Att samla kompetensen kring hyresgästperspektivet under varumärket Set Up är ett naturligt steg som stärker erbjudandet och positionerar oss som den självklara partnern för hyresgästfrågor.”

Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa

”Vi är glada att Svefas kvalificerade och erfarna konsulter ansluter till Set Up. Med deras kompetens kommer vi att kunna fortsätta att möta marknadens växande efterfrågan på vårt rådgivningserbjudande. Tillsammans är Set Up och Svefa marknadsledande och att vi ytterligare integreras stärker oss och vår position på marknaden.”

Johan Signer, vd Set Up

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm