Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

Svefa, Sveriges största aktör inom värdering och analys av kommersiella fastigheter, rekryterar Tobias Cederlund som ny affärschef värdering Väst. Med rekryteringen befäster Svefa sin marknadsledande position inom värdering och analys på den västsvenska fastighetsmarknaden.

Svefa, som redan tidigare är störst inom värdering av kommersiella fastigheter och skog och lantbruk, fortsätter att befästa sin marknadsledande position som hela Sveriges fastighetsrådgivare genom att rekrytera Tobias Cederlund som ny affärschef värdering Väst. Svefa har under 2022 rekryterat ett stort antal konsulter och har idag drygt 60 fastighetsvärderare från Malmö i söder till Luleå i norr. ”Vi märker av en ökad efterfrågan på både djup kompetens av värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar. Med rekryteringen av Tobias Cederlund är vi den överlägset största aktören på den västsvenska marknaden och jag är väldigt stolt över att kunna hälsa honom välkommen tillbaka. Tobias blir ett välkommet tillskott till Svefa och vårt Göteborgskontor”, säger Jan Tärnell, Affärsområdeschef Svefa Värdering & Analys. Tobias Cederlund är utbildad Civilingenjör i Lantmäteri från LTH. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Handelsbanken i Göteborg och dessförinnan var han på Svefa. Han är auktoriserad fastighetsvärderare (Samhällsbyggarna) och har en gedigen erfarenhet från byggrättsmarknaden och den kommersiella fastighetsmarknaden. Tobias Cederlund tillträder tjänsten som affärschef Väst den 27 februari.

”Vi märker av en ökad efterfrågan på både djup kompetens av värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar. Med rekryteringen av Tobias Cederlund är vi den överlägset största aktören på den västsvenska marknaden och jag är väldigt stolt över att kunna hälsa honom välkommen tillbaka. Tobias blir ett välkommet tillskott till Svefa och vårt Göteborgskontor.”

Jan Tärnell, Affärsområdeschef Svefa Värdering & Analys

Jan Tärnell Affärsområdeschef Värdering & Analys

010-603 87 23

jan.tarnell@svefa.se

Stockholm

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm