Atrium Ljungberg

Kunduppdrag

Hur skapar man värde och samtidigt bygger en attraktiv och hållbar stadsmiljö?

Läs mer Läs mer

Värderingsdata fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning genom att rekrytera Johan Hill som ny verkställande direktör. Rekryteringen görs för att ytterligare sätta fokus på tillväxt inom Värderingsdatas erbjudande för webbaserad analys och information av Sveriges samtliga 3,3 miljoner fastigheter. Mathias Olofsson som varit Vd för Värderingsdata de senaste 7 åren tar över ansvaret för att utveckla Värderingsdatas största affärsområde AVM – Automatiserade Värderingsmodeller.

Värderingsdata har en mycket stark tillväxt och är i en offensiv fas inom samtliga affärsområden. Johan Hill kommer att fokusera på att fortsätta den expansionen och att skapa förutsättningar för att öka tillväxttakten och investeringarna i existerande och nya erbjudanden samt att ta hand om kundernas starka efterfrågan på Värderingsdatas tjänster. ”Jag är mycket glad och stolt att Johan Hill valt att ansluta till vårt duktiga team på Värderingsdata. Han kommer, med sin bakgrund inom sälj och fastighetsinformation och starka ledarerfarenhet, att vara ett mycket bra tillskott till organisationen. Jag är övertygad om att Johan kommer att lyfta Värderingsdata till ännu högre höjder. Jag vill samtidigt tacka Mathias Olofsson för ett mycket gediget jobb och att han nu tar ansvar för Värderingsdatas största affärsområde är viktigt och det känns väldigt bra", säger Mikael Lundström, styrelseordförande Värderingsdata.    ”Det ska bli väldigt roligt och spännande att axla rollen som Vd för Värderingsdata. Det är en organisation som kännetecknas av extremt hög kompetens, kvalitet och kundfokus. Jag ser fram emot att vara med och bidra till deras fortsatta framgångsresa. Värderingsdata har en otroligt spännande position med stor potential på den svenska marknaden", säger Johan Hill. Johan Hill är en mycket kompetent ledare med över 15 års erfarenhet av att skapa och utveckla team. Johan har djup kunskap från försäljning av Software-as-Service lösningar från bland annat företag som MSCI, Datscha och Netsurvey. Han kommer närmast från en tjänst som Executive Director, Client Coverage Nordic på MSCI. Johan Hill tillträder sin tjänst som verkställande direktör den 1 maj 2023.

”Jag är mycket glad och stolt att Johan Hill valt att ansluta till vårt duktiga team på Värderingsdata. Han kommer, med sin bakgrund inom sälj och fastighetsinformation och starka ledarerfarenhet, att vara ett mycket bra tillskott till organisationen. Jag är övertygad om att Johan kommer att lyfta Värderingsdata till ännu högre höjder. Jag vill samtidigt tacka Mathias Olofsson för ett mycket gediget jobb och att han nu tar ansvar för Värderingsdatas största affärsområde är viktigt och det känns väldigt bra.”

Mikael Lundström, Styrelseordförande Värderingsdata

”Det ska bli väldigt roligt och spännande att axla rollen som Vd för Värderingsdata. Det är en organisation som kännetecknas av extremt hög kompetens, kvalitet och kundfokus. Jag ser fram emot att vara med och bidra till deras fortsatta framgångsresa. Värderingsdata har en otroligt spännande position med stor potential på den svenska marknaden.”

Johan Hill, tillträdande Vd Värderingsdata

Mikael Lundström Vd och koncernchef

010-603 86 00

info@svefa.se

Stockholm

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm