Evenemang | 2024-05-27

Varmt välkommen till vår innergård och vårt fullmatade Almedalsprogram!

Läs mer Läs mer

 

Svefa fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning inom hyresgästrådgivning och strategiskt affärsstöd genom Svefa Partners förvärv av Set Up. Set Up erbjuder specialistkompetens inom rådgivning, projektledning och säkerhet. Målet med förvärvet är att bli den marknadsledande aktören inom hyresgästrådgivning och projektledning. Svefa Partners ägs av Broviken tillsammans med ledning och medarbetare inom Svefa, Set Up och Värderingsdata.

Set Up har sedan starten 2010 haft en snabb tillväxt. De har bland annat fått utmärkelsen Di Gasell fyra år i rad. Bolaget har cirka 40 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Set Up har kunder både inom offentlig och privat sektor och har de senaste åren varit rådgivare och projektledare i Sveriges största kommersiella kontorsprojekt. 

 

”Set Up är ett mycket välskött bolag med stor potential, mycket kompetenta och erfarna medarbetare som kommer att passa bra in i vår struktur. De är ett bra tillskott till och en viktig pusselbit i Svefa och Brovikens offensiva tillväxtsatsning. Tillsammans kommer Svefa och Set Up’s erbjudande att vara väldigt starkt och attraktivt.”

Mikael Lundström, vd och koncernchef, Svefa

”Vi är väldigt glada över partnerskapet med Svefa och ser mycket fram emot vår fortsatta tillväxtresa tillsammans. Med Svefa Partners och Broviken som nya ägare till Set Up får vi rätt förutsättningar för att ta nästa steg och fortsätta att utvecklas.”

Johan Signer, vd, Set Up

För mer information och kommentarer

Mikael Lundström Vd och koncernchef

010-603 86 00

info@svefa.se

Stockholm

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm

 

 

Fler nyheter

Artikel | 2023-01-30

Svefa genomför uppdrag åt Upphandlingsmyndigheten

Läs mer Läs mer

Rapport | 2023-01-19

Svefa Analys - 2022, Fastighetsåret som tvärnitade

Läs mer Läs mer

Artikel | 2022-12-30

Svefa köprådgivare när Tyresö Bostäder förvärvar fastighet

Läs mer Läs mer