Atrium Ljungberg

Kunduppdrag

Hur skapar man värde och samtidigt bygger en attraktiv och hållbar stadsmiljö?

Läs mer Läs mer

Svefa fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning och expanderar sitt transaktionsrådgivningserbjudande på den västsvenska fastighetsmarknaden genom att rekrytera Eric Månsson. Rekryteringen görs för att möta marknadens efterfrågan på kvalificerad rådgivning inom fastighetstransaktioner.

Svefa har, med sin unika position i gränslandet mellan den offentliga och privata sektorn, utvecklat ett unikt erbjudande inom transaktionsrådgivning. Rekryteringen av Eric Månsson är en del i Svefas strategiska tillväxtplan och en förutsättning för fortsatt expansion. ”Det är mycket glädjande att kunna välkomna Eric Månsson till oss på Svefa Transaktionsrådgivning Göteborg. Med rekryteringen av Eric kan vi möta den starka efterfrågan på våra transaktionsrådgivningstjänster och fortsätta att expandera vår verksamhet på den västsvenska marknaden. Jag är övertygad om att hans bakgrund, kompetens och personlighet kommer att vara ett mycket bra tillskott till vårt Göteborgsteam”, säger Erik Norrman, Affärschef Svefa Transaktionsrådgivning. Eric Månsson är utbildad civilingenjör i Lantmäteri från LTH och har cirka sex års erfarenhet av transaktionsrådgivning. Han kommer närmast från Catella Göteborg och har tidigare även varit verksam på Colliers.  Eric Månsson har redan tillträtt sin tjänst.

”Det är mycket glädjande att kunna välkomna Eric Månsson till oss på Svefa Transaktionsrådgivning Göteborg. Med rekryteringen av Eric kan vi möta den starka efterfrågan på våra transaktionsrådgivningstjänster och fortsätta att expandera vår verksamhet på den västsvenska marknaden. Jag är övertygad om att hans bakgrund, kompetens och personlighet kommer att vara ett mycket bra tillskott till vårt Göteborgsteam”

Erik Norrman, Affärschef Svefa Transaktionsrådgivning

Erik Norrman Affärschef Transaktionsrådgivning

010-603 87 38

erik.norrman@svefa.se

Göteborg Halmstad

Johan Hopstadius Kommunikation, press och marknad

076-634 20 05

johan.hopstadius@svefa.se

Stockholm