Atrium Ljungberg

Kunduppdrag

Hur skapar man värde och samtidigt bygger en attraktiv och hållbar stadsmiljö?

Läs mer Läs mer

För att möta den ökande efterfrågan avseende kvalificerat strategiskt affärsstöd har Svefa, Sveriges ledande konsult i gränslandet mellan privata och offentliga fastighetsaktörer rekryterat Petter Swanborg och Joakim Wallsten som seniora affärsrådgivningskonsulter. Samtidigt rekryteras även Christer Johansson som ny affärschef för Svefa Hyresgästrådgivning.

Syftet med rekryteringarna är att möta den kraftigt ökade efterfrågan på kvalificerad rådgivning inom strategiska affärsstödsfrågor som Svefa upplever. Rekryteringarna av Petter Swanborg och Joakim Wallsten som strategiska affärsrådgivare och Christer Johansson som affärschef är en del av Svefas offensiva tillväxtsatsning. Med rekryteringarna stärker Svefa sin position som hela Sveriges ledande fastighetsrådgivare. ”Jag är mycket stolt över att Petter, Joakim och Christer har valt att ansluta till Svefa. Det är ytterligare bevis för den starka position som vi har på marknaden. Rekryteringarna, i kombination med Svefas bredd och kompetens, innebär att vi kan erbjuda ett ännu vassare erbjudande inom strategiskt affärsstöd och hyresgästrådgivning” säger Rikard Wilén, Affärsområdeschef Svefa. Petter Swanborg har lång och omfattande erfarenhet från strategiska affärsstödsfrågor från flera olika kommunala bostadsbolag. Han kommer närmast från en tjänst som Ekonomichef på Lunds Kommuns Fastighet AB. Joakim Wallsten har lång erfarenhet av rådgivning inom lednings- och förändringsstrategi. Han kommer närmast från en tjänst som rådgivare på Set Up AB. Christer Johansson är en Sveriges ledande auktoriteter inom hyresgästrådgivning. Han kommer närmast från Resultat Projektledning AB där han var VD och delägare.

unsplash

”Jag är mycket stolt över att Petter, Joakim och Christer har valt att ansluta till Svefa. Det är ytterligare bevis för den starka position som vi har på marknaden. Rekryteringarna, i kombination med Svefas bredd och kompetens, innebär att vi kan erbjuda ett ännu vassare erbjudande inom strategiskt affärsstöd och hyresgästrådgivning”

Rikard Wilén, Affärsområdeschef Hyresgästrådgivning & Affärsstöd

Rikard Wilén Affärsutveckling

010-603 87 31

rikard.wilen@svefa.se

Stockholm